Source : SPF.

The Singapore Police Force (SPF) is appealing for information on the whereabouts of 80-year-old Mr Tan Yang Hang.

The Police stated that Mr Tan was last seen at Blk 238 Compassvale Walk on Sunday (18 September) at around 4.30pm.

He is about 1.65m tall and was last seen wearing a yellow striped short-sleeve shirt and beige bermudas.

Anyone with information is requested to call the Police hotline at 1800-255-0000 or submit information online at www.police.gov.sg/iwitness. All information will be kept strictly confidential.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
You May Also Like

HSA: Five cosmetic creams found to contain potent undeclared ingredients and very high levels of mercury

The Health Sciences Authority (HSA) is alerting members of the public not…

我国列全球第四进口鱼翅数量国

鱼翅在华人传统菜肴中一直被视为是名贵食材之一,尽管近年来国际环保组织一直在呼吁禁止食用鱼翅,但仍不阻止人们持续猎杀鲨鱼。据国际野生物贸易研究组织(TRAFFIC)近日公布的调查结果指出,我国在以每年1500多公吨的鱼翅进口量,名列全球第四。 报告指出,香港每年平均进口9000多公吨的鱼翅,居全球之冠,而接着以邻国马来西亚(每年2500多公吨)与中国(每年1800多公吨)排名第二与第三。 鱼翅一直在东亚国家很是受欢迎,亦持续推动鱼翅交易的主要原因。报告指出,2000至2016年间,全球各国和地区间每年平均以1万6000多公吨进行交易,而全球四大鱼翅进口国的进口量竟占鱼翅总交易的九成。 因鲨鱼需求量大,导致鲨鱼面临“濒临绝种”的危机。报告指出,全球17巴仙的鲨鱼已被列为“极度濒危动物”,另外13%的鲨鱼则近乎绝种。 研究者表示,种种迹象亦表明过度猎杀和无止尽交易导致鲨鱼数量急速下降。他也呼吁,鲨鱼在海洋中一直扮演重要角色,一旦数量下降,可能对海洋生态有所影响,因此促请对猎捕手实行监管,减少猎杀鲨鱼行动。  

商家揭发后做出投报 汽车城单位遭店主滥用

有商家涉嫌把商业单位作为住家使用,被附近的商家发现后,投报到新加坡裕廊集团(JTC Corporation ),当局表示已经展开调查。 在加基武吉汽车城,一名商家发现其对面的商业单位,既然被店主用于居住。 商家女儿向网络新闻网站《Stomp》投报时指出,“我妈妈发现到,该店的店主每天早上都会驾车送儿子上班。” “我妈妈看到他们一家在晚上11时,回到该单位,车子也在该处停放隔夜。” 她指出,其妈妈自三个月前就发现有关的状况,但是他们从来没有主动和该名店主打交道。 商家女儿随后将迷路电视的摄像记录,上传到《Stomp》网页,并表示他们已经提出投诉。 “我们提出正式投诉,裕廊集团也已经到我们的单位,亲自和妈妈交流,并促请她给予M.S. Panel Beating修车厂店主一些时间,让他们寻找到合适的住宿。” 女儿指出,依据汽车城的房屋条规,任何人都不能在相关单位烹煮、睡觉等。“裕廊集团的人员似乎并没有很认真看待此次事件,因为他们并没有进行任何书面报告等文件处理。” 针对此案,裕廊集团方言人在受询时指出,他们已经知道加基武吉汽车城出现未经授权,就把单位作为居住区使用的商家,并且已经采取措施,确保他们能够在今年11月杪前,商家能够依循租赁协议行事。…

One expat asks who’ll pay rent for condos if all FTs leave while another says not their mistake to flood IT sector

On Friday (4 Sep), TodayOnline published an article highlighting that foreign expats…